0

Košarica /

0

 x 

Košarica je prazna.

trikotaza sprem logo header

UVJETI KUPNJE

PRAVNE ODREDBE

Potrošač je svaka pravna i fizička osoba čije se sjedište/prebivalište nalazi na području Republike Hrvatske te koja izvrši narudžbu i plaćanje u Internet trgovini trikotaza-sprem.com prema Zakonu o zaštiti potrošača, ugovor u ime i za račun maloljetnika ili potpuno poslovno nesposobne osobe mogu sklopiti samo njihovi zakonski zastupnici, odnosno djelomično poslovno sposobne osobe mogu sklopiti ugovor samo uz suglasnost njihova zakonskog zastupnika.

Uvjeti poslovanja Internet trgovine trikotaza-sprem.com sastavljeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača – Ugovor sklopljen na daljinu. Narudžbom proizvoda potrošač potvrđuje prihvaćanje uvjeta poslovanja.

 

Ove web stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi TRIKOTAŽA ŠPREM.
Fotografije proizvoda su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati proizvodima koji se stvarno nude putem web shopa.
Za detaljnije informacije o svakom proizvodu možete kontaktirati TRIKOTAŽU ŠPREM putem maila ili telefonski.

NARUČIVANJE PROIZVODA

Naručiti proizvod možete putem našeg web shopa 24 sata, 7 dana u tjednu.

Način na koji se naručuje proizvod:


1. Odabir željenog proizvoda
2. Stavljanje proizvoda u košaricu
3. Odabir načina plaćanja – internet bankarstvo, virman, pouzeće

Proizvod se smatra kupljenim po primitku narudžbenice s podacima o odabranim proizvodima, ukoliko se radi o plaćanju pouzećem, ili nakon izvršene uplate naručenih proizvoda putem virmana ili internet bankarstva. Podatke o uplati TRIKOTAŽA ŠPREM šalje kupcu mailom.

Ukoliko prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti sve naručene proizvode iz narudžbenice o tome će obavijestiti Kupca putem e-maila ili telefonski s informacijom o dostupnosti i predviđenim rokom za isporuku preostalog dijela narudžbe ili će mu ponuditi drugi prizvod. Ukoliko nema mogućnosti za isporuku nedostupnog proizvoda, Kupcu se vraća novac za isti.

PLAĆANJE NARUČENIH PROIZVODA

Kupac plaća naručene proizvode na način koji je odabrao prilikom narudžbe.

Način na koji može platiti naručene proizvode su:
1. Virmanski ili internet bankarstvom – nakon što Kupcu TRIKOTAŽA ŠPREM pošalje na e-mail predračun s podacima za plaćanje
2. Pouzećem – ukoliko Kupac odabere ovaj način plaćanja naručene proizvode plaća dostavnoj službi prilikom preuzimanja proizvoda + trošak provizije za pouzeće po cjeniku Hrvatske pošte.


Sve uplate vrše se na račun isporučitelja:
TRIKOTAŽA ŠPREM
MARKA MARULIĆA 17
42000 VARAŽDIN
OIB: 46521945556
IBAN: HR7023600001101769245

Pratite upute koje ćete dobiti po izvršenju narudžbe. Obratite pozornost na iznos koji trebate uplatiti. Molimo vas da uplatu izvršite u roku od tri dana od izvršenja narudžbe, inače neplaćenu narudžbu poništavamo.

CIJENE

Cijene proizvoda u web shopu TRIKOTAŽA ŠPREM mogu odstupati od cijena proizvoda koji se nalaze u maloprodajama koje drže naše proizvode te je stoga naznačena kao web shop cijena.

 Sve cijene na web shopu TRIKOTAŽA ŠPREM su izražene u eurima i sadrže PDV. Cijene vrijede u trenutku naručivanja, u slučaju da se cijena tijekom narudžbe promijeni prodavatelj će o tom prethodno obavijestiti kupca. Zadržavamo pravo na pogreške, u slučaju pogreške bit ćete obaviješteni.

 

DOSTAVA

Dostavu vrši Hrvatska pošta u roku od 5-9 radnih dana od dana plaćanja proizvoda. Tijekom akcije mogući je duži rok isporuke. Prilikom kupovine mole se Kupci da ostave svoj broj telefona kako bi ih kurir u slučaju potrebe mogao dodatno kontaktirati.

Dostava za naručene proizvode naplaćuje se 5€. Sve dodatne troškova koji nastaju prilikom plaćanja pouzećem kupac snosi sam prema cjeniku Hrvatske pošte.
U slučaju povrata ne vraćamo trošak dostave ukoliko je isti naplaćeni prilikom narudžbe.

 

REKLAMACIJE I PRIGOVORI

Rok za reklamaciju na isporučene proizvode je 14 dana od dana primitka pošiljke. Ukoliko je reklamacija opravdana te je došlo do pogreške prilikom pakiranja proizvoda ili je proizvod s tvorničkim oštećenjem, troškove povrata snosi Kupac dok Prodavatelj snosi troškove ponovnog slanja proizvoda. Ukoliko Kupac odluči proizvod vratiti on snosi troškove povrata a prilikom povrata novca, iznos povrata se umanjuje za iznos troškova dostave ukoliko je isti uračunati u narudžbi.

Ukoliko se nedvojbeno utvrdi da je reklamacija proizvoda neopravdana ili da je do oštećenja proizvoda došlo zbog neadekvatnog rukovanja od strane Kupca, tada TRIKOTAŽA ŠPREM nije dužna izvršiti povrat sredstava Kupcu ili isporučiti zamjenski proizvod već će reklamirani proizvod vratiti na adresu Kupca o njegovom trošku.

Rok za rješavanje reklamacije od strane Prodavatelja je 14 dana od dana javljanja kupca s reklamacijom.Vaše prigovore i reklamacije kao i pohvale ali i prijedloge, pitanja možete nam uputiti poštom na:

TRIKOTAŽA ŠPREM
Marka Marulića 17
42000 Varaždin


ili putem maila na prodaja@trikotaza-sprem.com

 

RJEŠAVANJE SPOROVA

Eventualno mogući nastali sporovi između Kupca i Prodavatelja pokušat će se riješiti sporazumno, a u suprotom može se podnije prijava Sudu časti Hrvatske gospodarske komore, Sudu časti Hrvatske obrtničke komore, prijedlog za mirenje Centru za mirenje.

 Adresa: Rooseveltov trg 2 10000 Zagreb
Email adrese za prijavu: sudcasti@hgk.hr ili mirenje@hgk.hrOnline rješavanje potrošačkih sporova
Obaviještavamo Vas o mogućnosti rješavanja potrošačkih pritužbi putem online rješavanja potrošačkih sporova temeljem Uredbe o online rješavanju potrošačkih sprova 2006/2004 i Direktive 2009/22/EC i Direktive o alternativnom rješavanju alternativnih sporova 2013/11/EU putem linka: https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=HR

 

JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača Kupac je ovlašteni jednostrano raskinuti ugovor ne navodeći razloge za to u roku od 14 dana od datuma isporuke proizvoda (ukoliko se narudžba isporučuje u više pošiljaka, rok počinje teći od primitka posljednje pošiljke).

U slučaju jednostranog raskida ugovora svaka je strana dužna vratitit drugoj ono što je primila na temelju ugovora u skladu s Zakonom o zaštiti potrošača. Povrat uplate izvršit će se nakon što Prodavatelj zaprimi robu, najkasnije 14 dana od dana kada je Kupac poslao izjavu o jednostranom raskidu ugovora. Trošak povrata robe Kupac snosi sam.

Da bi Kupac mogao stvariti pravo na jednostrani raskid ugovora mora ispuniti Obrazac za jednostrani raskid ugovora i poslati ga na:

TRIKOTAŽA ŠPREM


Marka Marulića 17
42000 Varaždin


ili putem maila na prodaja@trikotaza-sprem.com

Kupac je odgovoran za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.

Kupac nema pravo na jednostrani raskid ugovora ako je:

1. predmet ugovora roba ili usluga čija je cijena ovisna o promjenama na financijskom tržištu koje su izvan utjecaja Prodavatelja, a koje se mogu pojaviti za vrijeme trajanja prava Kupca na jednostrani raskid ugovora
2. predmet ugovora roba koja je izrađena po specifikaciji Kupca ili koja je jasno prilagođena Kupcu

OBRAZAC ZA JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA

 

 

POVRAT I ZAMJENA ISPORUČENIH PROIZVODA

Kupac ima pravo na povrat robe u roku od 14 dana od dana primitka pošiljke.

Prilikom povrata potrebno je ispuniti Obrazac za povrat/zamjenu proizvoda koji preuzimate putem ovog linka na našim web stranicama.

Povrat proizvoda vrši se dostavom na adresu TRIKOTAŽA ŠPREM, Marka Marulića 17, 42000 Varaždin. Kupac je obvezan dostavljene proizvode vratiti u stanju u kojem su mu dostavljeni. Povrat sredstava bit će izvršen na račun Kupca tek kada Prodavatelj vraćeni proizvod zaprimi i utvdi da proizvod nije oštećen i nošen, u roku od 14 dana od zaprimanja vraćenog proizvoda. Iznos vraćenog novca će biti umanje za trošak dostave ukoliko je isti bio uračunat u narudžbi. Troškove povrata proizvoda Kupac snosi sam.

Prilikom povrata robe koja je na sezonskom sniženju moguća je samo zamjena bez mogućnosti povrata sredstava.

Kupac može zamijeniti proizvod u roku od 14 dana od dana primitka pošiljke uz ispunjenje Obrasca za povrat/zamjenu proizvoda koji je stigao uz račun. Prodavatelj šalje novi proizvod tek po primitku vraćenog artikla te kada se utvrdi da je vraćeni proizvod nenoše i neoštećen. Prilikom vraćanja naručenog proizvoda na adresu Prodavatelja trošak poštarine snosi Kupac. U slučaju zamjene trošak slanja novog artikla snosi kupac.

Asortiman Trikotaže Šprem sastoji se od više vrsta različitih odjevnih artikala, namijenjih muškarcima i ženama.

Kontaktirajte nas

Pratite nas

Pratite nas i na društvenim mrežama kako biste sve aktualne popuste, novosti i događanja saznali na vrijeme.

Usluge

Nudimo mogućnost izrade pletenih odjevnih predmeta namjenjenih javnim službama, službama za zaštitu osoba i imovine te lovačkim društvima. OPŠIRNIJE

Prodajna mjesta

Pronađite kontakt podatke i lokacije svih naših prodajnih mjesta – informirajte se o radnim vremenima dućana. OPŠIRINIJE

© 2024 {www.trikotaza-sprem.com}. Sva prava pridržana. | Dizajn: WebIN